Liity mukaan

Yhdistyksen vuosimaksu on vain 15€. Sillä pääsee jo pitkälle! Jätä yhteystietosi ja liity mukaan.

Vaikuta

Haluamme nauttia hyvästä oluesta. Niin ravintolassa, kuin kotona. Puhumme mm. pienpanimoiden laadusta. Kirjoitamme mediaan ja testaamme oluita. Sanaamme kuullaan ja kuunnellaan. Jos sinulla on painavaa sanottavaa oluesta, tule mukaan. Olutbloggarit ovat myös tervetulleita jäseneksi. POS:n kautta saat sanomallesi laajaa kaikupohjaa.

Opi

POSsilaiset jakavat tietoa oluesta kokeneiden kotipanijoiden, olutammattilaisten ja jäsenien kesken. Tule mukaan oppimaan ja opettamaan.

Nauti

Sosiaalinen näkökulma. Kilistellään yhdessä. Panimokierrokset, tapahtumat, festivaalit ja illanistujaiset. POSsilaisena pääset ovista, jotka eivät muuten aukeaisi. Jäsenemme nauttivat myös kumppaniravintoloidemme oluteduista (edut rakenteilla 2021).

Periaatteet

POS on riippumaton kaikista olueen liittyvistä kaupallisista intresseistä. Seura ei ota vastaan taloudellista tukea panimoilta tai oluen maahantuojilta. Näin yhdistys haluaa varmistaa roolinsa ennen kaikkea oluen ystävien ja kuluttajien järjestönä.

Yhdessä muiden kanssa

Olutliitto syntyi alkuvuodesta 2000 kun Suomen Itsenäisten Olutseurojen Liitto (FINNLIBS) ja Suomen Olutseura yhdistivat voimansa. Liiton tehtävänä on edistää jäsenseurojensa yhteisiä ponnistuksia suomalaisen olutkulttuurin hyväksi sekä vaalia suhteita kansainvälisiin itsenäisiin olutjärjestöihin. Näistä merkittävin on EBCU eli European Beer Consumers Union, joka edustaa yli 200 000 oluen kuluttajaa Euroopassa. Olutseurojen Liitto hyväksyttiin EBCU:n jäseneksi syksyllä 1993 ja nyt Olutliitto jatkaa tätä yhteistyötä.

Suomen Itsenäisten Olutseurojen Liitto – The Finnish League of Independent Beer Societies (FINNLIBS) perustettiin 1992 yhteistyöjärjestöksi itsenäisille eli olueen liittyvistä kaupallisista intresseitä vapaille olutseuroille.

POS on yhdessä Turun Oluen-Ystäväin Seuran ja Oulun Olutseuran kanssa Olutseurojen Liiton perustajajäsen.