Kategoriat
Yleinen

POS uudistuu ja kasvaa

Seuramme täytti viime vuonna 30 vuotta. Olemme olleet mukana tekemässä suomalaista olutkulttuuria ja nähneet yhden ydintavoitteemme toteutumisen: Suomessa saatavilla olevien erilaisten oluiden räjähdysmäisen lisääntymisen. Mutta olemme myös todenneet oluen kuluttajaliikelähtöisen toiminnan hiipumisen.

Nyt kun olutkulttuurin murros on tehty ja nähty ja erikoisoluista on tullut valtavirtaa, niin mitä pitäisi olutkuluttajajärjestön tehdä nyt? Kun ongelmana on mihin mukavaan olutravintolaan sitä menisikään uusimpia erikoisoluita nauttimaan, niin onko kaikki hyvin?

Ei välttämättä. Pienpanimoiden oluiden laatu on useasti kyseenalainen. Vanhat perinteiset oluttyylit ovat jääneet taka-alalle, uusia outoja oluttyylejä keksitään, pienpanimoiden keskittyminen isojen helmaan on alkanut Suomessakin jne.

Suomalaisen oluen laatu ja perinteisten oluttyylien esiin nostaminen. Näihin uudistuva POS haluaa erityisesti keskittyä. Unohtamatta jäsenten olutnautintojen sekä tietämyksen kehittämistä ja monipuolistamista.

On siis aika ravistella pölyt ja tarttua jälleen toimeen. Tehdä ja sanoa. POS uudistuu niin sisältä kuin ulkoa. Jälkimmäinen näkyy uudessa tunnuksessa ja uudistetuilla verkkosivuillamme. Sisälle haluamme uutta verta, energiaa ja näkemyksiä. Uusi mottomme summaa tavoitteemme: Vaikuta. Opi. Nauti.
Nyt on aika liittyä vaikuttavaan olutseuraan.